Avoimet työpaikat

Oletko urasi alussa ja haluat oppia laadukasta, konsultoivaa ja myyntihakuista B2B-asiakastyötä? Onko sinulla tutkinto ja/tai kokemusta myynnistä, markkinoinnista tai asiakassuhteiden hoitamisesta?

Oletko meidän uusi Junior Client Manager?

Bonnier Business Forumin Junior Client Managerina työskentelet kahdella toimialalla tunnettujen yritysten kanssa ja etsit ratkaisuja asiakkaiden markkinointi-, koulutus- ja yhteiskuntasuhteiden tarpeisiin.

Opit kuinka asiakkaille rakennetaan yhteistyössä palvelukokonaisuuksia ja kuinka markkinoinnin ja myynnin työkaluja käytetään apuna B2B-liiketoiminnassa tavoitteena myynnin kasvattaminen.

Markkinoinnin, myynnin tai asiakkuuksiin liittyvästä koulutuksesta on sinulle etua tässä työssä. Perustiedot Excelistä ja CRM:stä ovat avuksi. LinkedIn ja Twitter ovat sinulle tuttuja ja kirjoitat moitteetonta suomea ja englantia, molempia tarvitaan työkielinä.

Työskentelet sekä nykyisten että uusien asiakkaiden kanssa, olet mukana tuotekehityksessä ja uusien palvelualojen suunnittelussa. Tarjoamme sinulle hyvät mahdollisuudet kehittyä ja saada vastuuta kykyjesi mukaan. Työ on kokoaikainen ja vakituinen.

Työtehtäviisi kuuluu:

 • Markkinoiden analysointi ja potentiaalisten asiakkaiden etsiminen
 • Asiakassuhteiden luominen ja verkostojen rakentaminen
 • Asiakassuhteiden seuranta ja yhteydenpito
 • Digitaalisen asiakaspolun seuranta, työkaluina Google Analytics ja Salesforce/Pardot
 • Sosiaalisen median päivitykset, analytiikan seuranta ja analysointi (LinkedIn ja Twitter)

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja rohkeutta sekä intoa olla tekemisissä ihmisten kanssa. Olet halukas ja kykenevä tarttumaan asioihin. Haluat sitoutua rooliisi tiimissä ja olet positiivinen osa työyhteisöä.

Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisen pohjoismaisen työtehtävän.
 • Positiivisen ja kivan pienen työyhteisön.
 • Työpaikan Helsingin keskustassa, lounasedun ja mahdollisuuden myös osittaiseen etätyöhön.

Hae tehtävää lähettämällä hakemus mahdollisimman pian päätoimittaja Merja Auralle osoitteeseen [email protected]. Voit myös kysyä lisää sähköpostitse tai puhelimitse Merjalta 0403515544. Viimeinen hakupäivä on perjantai 1.7. mutta tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Kerro hakemuksessasi, miksi olet kiinnostunut tehtävästä sekä palkkatoiveesi. Liitä mukaan CV.

Voit tutustua tuotteisiimme tarkemmin täällä: bonnierbusiness.fi

Odotamme innolla hakemustasi!

Yhteystiedot

 • Bonnier Business Forum Oy
 • Erottajankatu 9-11 B 11
  00130 Helsinki
  FINLAND

Asiakaspalvelu

Toimitus

Sosiaaliset profiilit

Start typing and press Enter to search